Saturday, February 25, 2012

" BERLAKU TANPA SEDAR "

aku buntu...
aku hilang arah..
susah nak paham ..
aku emo?
tah la...
bila dia ckp dia sayang aku
dia ckp nak idup dgn aku
tp bila aku mula jatuh syg
bila aku mula rasa rindu
dan bila aku mula rasa selesa
dia ilang
dia menjauh...
apekah????
tak layak ke aku tuk disayangi??
hmmm... hati serik..
hati terluka..
hati patah..
aku takut..
aku sedih.....

Saturday, February 18, 2012

" hidup berdikari :

aku dah stay hostel...means aku dah x dok umah kakngah dah...
bukan nak larikan diri or ape..
berdikari....cuba jalani idup sendiri...
life kat sini memang ler kata dok reramai..
tp masing2 wat hal sendiri...
so... :) mcm biasa..aku ngan dunia aku ler..

2-3 menjak ni memang macam2 hal berlaku...
dari segi dalam dan luaran...
dan aku hadapi dengan tabah..beserta senyuman...
hei aku dah dewasa la tuk hadapi dugaan ni..
alhamdullillah... aku cuba ..
hehehee :)) 

Tuesday, February 7, 2012

" BUKAN KAH AKU ??? "

video

lagu ni dr cite pelangi kasih...lagu ni sgt besh.. lagu ni penuh pengertian ...

Friday, February 3, 2012

" bila cinta itu buat aku rimas "

sorry sgt2..dah lame x hupdate ape2..
tah la..aku semakin rimas pulak dengan relantionship..
bukan bermakna aku xbersedia..
tp aku rasa aku mcm di kongkong...
yerp...bende yg aku paling xsuke..
maaf la..aku bukan budak baik..

cukuplah sekadar menasihati.
tp bukan memaksa,..
xpe la..andai jodoh saya dengan awk sampai sini
saya xpasrah..
tapi saya cuba menyayangi awk..
maaf lagi skali..
saya xminta untuk berpisah..
tapi sekadar untuk kite saling kenal semula..
awk pikir2 la..

erk ... teruk sangat ke aku ni??? susah sgt ke aku ni?
memilih sgt ke??
aku bukan memilih..
tp kite nak idup bersama bukan tuk sehari dua..
tapi tuk selamanya..
kalo dia xleh kurangkan ego dia..
buat ape untuk dia sayang aku...
idup dalam ego yg tinggi xkemana
jgn kite xreti akui kesilapan sendiri..
yerp masing2 ade cerita masing2..
tp yg berlalu biarkanla..
jangan main serkap jarang...

nasihat tuk diri sendiri...
bukan nak tunding jari..tp tuk mase depan..
jangan lari dari masalah..
airmata bukan jalan terbaik..
jika Allah duga kite..maknanya dia sayang kita..

dan bila cinta mcm ni..mmg aku rimas..
maaf lagi skali... 
saya xsempurna untuk awk....